Jeg ved, hvad du spiser, bonderøv
Jeg vover et øje og giver her et bud på den gennemsnitlige landmands livretter. Det er først og fremmest bare …
Unite the clans
På facebooksiden “https://verdensbedstefodevarer.dk” har jeg fået en fantastisk kommentar fra Søren Kvist. Jeg svarer ham særskilt derinde, når jeg har …
Landmænd hænger på støtten
Der er flere, der har påpeget, at landmænd i forvejen får så rigeligt i støtte fra EU. Hvorfor skulle man …
Dyreaktivist røg i vandtruget
I JyllandsPosten var der i søndags et debatindlæg fra en dansker i Australien med titlen “Kom til Australien, min ven.” …
Til medlemmerne af Bæredygtigt Landbrug
Bæredygtigt Landbrug skyder skarpt mod enkeltpersoner hedder det i en nyhed fra LandbrugsAvisen her til aften. Tidligere på dagen blev det …
mest populære
Genanvendelse af plast i landbruget
Jord- og halmrester er hvert år skyld i, at landbruget må sende store mængder plast til forbrænding i stedet for …
Replik: ”Opdrætsfisk er et sundt og ansvarligt madvalg”
Der er ulemper ved opdrætsfisk, og vi tager gerne debatten. Men det skal ske på et sagligt og sobert grundlag, …
Pas nu på Concito – ”kunstigt” kød kan være mere belastende end det naturlige
Den grønne tænketank Concito er begejstret for klimamulighederne i kunstigt kød. Men der er grund til sund skepsis, gæsteblogger Mette …
Opdrætsfisk er bedre end deres rygte
Grumme historier om overmedicinering og miljøgifte hos opdrætsfisk er er i vid udstrækning fortid. Men ingen har formået at brande …
Mejeriforeningen: Lad os finde løsninger i fællesskab
Gæsteindlæg af Jørgen Hald Christensen, direktør i Mejeriforeningen. Fremtidens bæredygtige fødevarer er et emne, som vækker mange reaktioner og følelser. …