Kun en tåbe frygter opdræt af fisk
Følelser står i vejen for fakta i debatten om fiskeopdræt. Fiskehandlere må selv bestemme, hvilke fisk, de vil sælge. Men ...
Astrid skrottede journalistik og fik æg på hjernen
Hvis man som forbruger ønsker viden om æg og ægproduktion, skal man skynde sig ind på Aalundgards Facebookside, hvor den ...
Madrevolution med biosolutions skal være sund
Ny laboratoriefremstillet mad kan være svar på udfordringer som klimabelastning, biodiversitet og fødevaresikkerhed, men man skal fare med lempe, skriver ...
Erhvervsuddannelser tager da også på Roskilde Dyrskue
Fra træsko til traktortræk. Fra kostald til klimaspørgsmål. Fra fåreklap til Fremtidens Håndværkere. I 2024 har 120.000 mennesker fra land ...
Ny forskning: Plantebaserede alternativer mætter mere end kød
Forskningsprojektet NekstPro har i laboratoriet, i produktionen og i køkkenet banet vejen for plantebaserede fødevarer, som kostmæssigt og i konsistens ...
PFAS-pesticider er vand på pesticidmodstanderes mølle
Det er vand på pesticidmodstanderes mølle, når PFAS-pesticider bliver omtalt som en bombe for grundvandet. Her er nuancerne. Indlæg af ...
Politikere talte varmt om dansk fiskeopdræt
Dansk fiskeopdræt skal på bordet i trepartsforhandlinger, lød det til debat i landbrugets højborg, Axelborg. Af Finn Bald, VBF Medier ...
Generalforsamling med smugkig på fremtiden
Verdens Bedste Fødevarer holdt sin generalforsamling onsdag den 9. oktober 2024, Vesterbrogade 6D i København, hvor formand Steffen Andersen aflagde ...
René Christensen: Landmænd kan kapitalisere af dansk akvakultur
Dansk Akvakulturs direktør René Christensen vil give landmænd mulighed for at leje jord ud til akvakultur. Hør mere 9. oktober. ...
Landbrugets kritikere er selv en del af problemet
Gid udmøntningen af den grønne trepartsaftale vil respektere dansk landbrugs uhyre sindrige setup, skriver formandskabet i Verdens Bedste Fødevarer. Af ...
mest populære
Kun en tåbe frygter opdræt af fisk
Følelser står i vejen for fakta i debatten om fiskeopdræt. Fiskehandlere må selv bestemme, hvilke fisk, de vil sælge. Men ...
Astrid skrottede journalistik og fik æg på hjernen
Hvis man som forbruger ønsker viden om æg og ægproduktion, skal man skynde sig ind på Aalundgards Facebookside, hvor den ...
Madrevolution med biosolutions skal være sund
Ny laboratoriefremstillet mad kan være svar på udfordringer som klimabelastning, biodiversitet og fødevaresikkerhed, men man skal fare med lempe, skriver ...
Erhvervsuddannelser tager da også på Roskilde Dyrskue
Fra træsko til traktortræk. Fra kostald til klimaspørgsmål. Fra fåreklap til Fremtidens Håndværkere. I 2024 har 120.000 mennesker fra land ...
Ny forskning: Plantebaserede alternativer mætter mere end kød
Forskningsprojektet NekstPro har i laboratoriet, i produktionen og i køkkenet banet vejen for plantebaserede fødevarer, som kostmæssigt og i konsistens ...