Akvakultur

Opdrætsfisk er bedre end deres rygte

Grumme historier om overmedicinering og miljøgifte hos opdrætsfisk er er i vid udstrækning fortid. Men ingen har formået at brande ...

Mejeriforeningen
Fødevarer

Mejeriforeningen: Lad os finde løsninger i fællesskab

Gæsteindlæg af Jørgen Hald Christensen, direktør i Mejeriforeningen. Fremtidens bæredygtige fødevarer er et emne, som vækker mange reaktioner og følelser. ...

Grøntsager udsmid Kiselgården
Design

Kiselgården: Reklamebæredygtighed stjæler billedet fra reelle problemer

Af Amy Rasmussen, økologisk og biodynamisk grøntsagsproducent på Kiselgården og bestyrelsesmedlem i Verdens Bedste Fødevarer. Ordene “bæredygtighed”  og “stop madspild” ...

BASF Rapsmark
miljø

BASF betaler medlemskab for medarbejdere

BASF tilbyder nu at betale kontingent for medlemskab i foreningen ”Verdens Bedste Fødevarer” til sine medarbejdere. ”Ved at tilbyde medarbejderne ...

verden
Fødevarer

“Vi landmænd ønsker en bedre verden nøjagtig som alle andre”

Landmand og driftsleder Jesper Fredslund Davidsen, forstår journalist Lotte Malene Rubys frustration i supermarkedet i sit svar på hendes indlæg “Københavner: ...

Københavner Axelborg
dyrevelfærd

Københavner: Landmænd burde være sure på deres organisationer

Landbrugets organisationer fremstår som en går-den-så-går-den-nasse-klynke–klub, som virker ligeglad med dyr, miljø, kvalitet, lovgivning og forbrugere – og ikke tager ...

Landbrug

Kemiker: Derfor er jeg ikke bekymret for RoundUp

Gæsteindlæg af kemiker, Anton A. A. Smith, medlem i Verdens Bedste Fødevarer og adjunkt ved Aarhus Universitet, samt gæsteforsker på ...

Vegetar foodpod denmark
Fødevarer

Vegetarisk forening: Bliv en del af det plantebaserede erhvervseventyr

Det danske fødevareerhverv gør klogt i at lytte til de vegetariske forbrugere, skriver Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening ...

baskerlandet
Fødevarer

Baskerlandet smager af stolthed – kan Danmark lære noget?

Tekst og fotos af Nana Balle  Den danske regering investerer nu 40 millioner kroner i at styrke og formidle dansk ...

VU'er
Landbrug

VU’er: Derfor er jeg medlem af Verdens Bedste Fødevarer

Mit navn er Anne Sofie Vestergaard Poulsen – jeg er 21 år, VU’er og til dagligt studerende i Aalborg. Jeg ...

(Visited 24,751 times, 1 visits today)