Københavner: Landmænd burde være sure på deres organisationer
Landbrugets organisationer fremstår som en går-den-så-går-den-nasse-klynke–klub, som virker ligeglad med dyr, miljø, kvalitet, lovgivning og forbrugere – og ikke tager ...
Kemiker: Derfor er jeg ikke bekymret for RoundUp
Gæsteindlæg af kemiker, Anton A. A. Smith, medlem i Verdens Bedste Fødevarer og adjunkt ved Aarhus Universitet, samt gæsteforsker på ...
Vegetarisk forening: Bliv en del af det plantebaserede erhvervseventyr
Det danske fødevareerhverv gør klogt i at lytte til de vegetariske forbrugere, skriver Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening ...
Baskerlandet smager af stolthed – kan Danmark lære noget?
Tekst og fotos af Nana Balle Den danske regering investerer nu 40 millioner kroner i at styrke og formidle dansk ...
VU’er: Derfor er jeg medlem af Verdens Bedste Fødevarer
Mit navn er Anne Sofie Vestergaard Poulsen – jeg er 21 år, VU’er og til dagligt studerende i Aalborg. Jeg ...
5.997 gange tak!
5.997. Så mange mænd og kvinder (fortrinsvis mænd mellem 18 og 24) har givet vores facebookside et like. Det skylder ...
Året der gik – og det der kommer – i VBF
Verdens Bedste Fødevarer har haft et godt år! Men det kommende år bliver endnu bedre, viser referatet af foreningens ...
Nyt fødevare-fyrtårn i Vejle bringer fødevare-aktører sammen
Evnen til partnerskaber og samarbejde er måske den vigtigste, samlende ingrediens i den danske fødevarebranche. Vi løftede og udviklede os ...
Politikenkronik: Kan økologisk kylling redde verden?
Politikenkronik af generalsekretær Rasmus Stuhr Jakobsen, CARE Danmark, direktør Leif Nielsen, DI Fødevarer, (tidligere) direktør Helle Græsted Bennedsen, Dansk Planteværn, ...
Visionær landmand vil vise ”den tredje vej”
Søren Ilsøe er en visionær sjællandsk planteavler, der bedriver ”Conservation Agriculture” eller ”Landbrugets tredje vej”, som han også kalder det. ...
mest populære
VBF investerer i den online undervisningsplatform FarmingAcademy
Verdens Bedste Fødevarer er blevet medejer af den digitale undervisningsplatform ”FarmingAcademy”. Hør hvad du kan bruge den til torsdag 8. ...
Danske marker drukner i den kemiske substans dihydrogenmonoxid
Den kemiske substans dihydrogenmonoxid (DHMO) findes i stærkt problematiske mængder på danske marker. Det ender i fødevarer, i grundvandet og ...
Verdens påskeborde er fyldt med danske ingredienser
Når verdens kristne og jødiske befolkning sætter sig til påskebordet, er der danske ingredienser i det meste. Food Nation viser ...
Nordeuropas fiskebestande er i fremgang
Fiskeriindsatser fra FN og EU betyder, at Nordeuropas fiskebestande er i fremgang. Sammen med en boomende akvakultur betyder det mere ...
Lad os skabe den fedeste, smukkeste og artsrigeste natur
Når vi bruger mange penge på at udtage arealer for produktion i biodiversitetens navn, skylder vi at bruge de bedste ...