Økolog prøver pløjefri dyrkning – for naturens – og pengenes – skyld
Økolog prøver pløjefri dyrkning. For biodiversiteten, for jorden og for økonomien. Han sparer fx på gylleudbringning, fordi markerne er blevet ...
Økologi er en dansk styrkeposition mener verdens madindkøbere
66 procent af amerikanske indkøbere mener, at økologi er en dansk styrkeposition. Det viser en undersøgelse fra Food Nation Denmark. ...
Verdenskokke leverer påskemiddag til hospital i Venedig
Kokkene Silvia Rozas and Marco Zambon brugte påskedag på at levere færdige påskemiddage til hospital i Venedig. De og en ...
Svar til skoleelever om økologi fra Økologisk Landsforening
3 skoleelever har stillet en række spørgsmål om økologi. Læs svarene fra kommunikationschef Line Hedeboe, Økologisk Landsforening, samt en række ...
Svar til skoleelever om økologi fra Felix Stark
3 skoleelever har stillet en række spørgsmål om økologi. Læs svarene fra Felix Stark, stifter af Verdens Bedste Fødevarer, samt ...
Svar til skoleelever om økologi fra Bæredygtigt Landbrug
3 skoleelever har stillet en række spørgsmål om økologi. Læs svarene fra Bæredygtigt Landbrug ved kommunikationschef Christian Ingemann. Læs også ...
Svar til skoleelever om økologi fra økologisektionen i Landbrug & Fødevarer
3 skoleelever har stillet en række spørgsmål om økologi. Læs svarene fra økologisektionen i Landbrug & Fødevarer ved økologichef Kirsten ...
Svar til skoleelever om økologi fra Forbrugerrådet Tænk
3 skoleelever har stillet en række spørgsmål om økologi. Læs svarene fra Forbrugerrådet Tænk ved seniorrådgiver Camilla Udsen her. Læs ...
Fra afskær til kolde bananer – her er Danmarks madspildsstyrker
Afskær fra kødindustrien og afkølede bananer er blot et par af de eksempler, Food Nation har samlet for at vise ...
Danske Trine Hahnemann dømmer i verdenskendt kokkekonkurrence
Den danske kok og madskribent Trine Hahnemann dømmer i ”gastronomiens nobelpris” om kokkes bidrag til verdens udvikling. Tilmeldingen er åben. ...
mest populære
Melormepostej eller ferskrøget ørred? Vælg selv – for miljøet og klimaet er det lige fedt.
Med Bornholm i centrum kan 150 havbrug i Østersøen producere ørreder, der er mindst ligeså bæredygtige som melormepostej. Hvad vil ...
Corona har ramt landbruget på andet end mink
Flaget gik på halv hos ekslandmand Lars Jeppe B. Sørensen, da Danmarks mink blev aflivet. Han skriver om, hvordan corona ...
Forsker vil gøre ukendt plantemad kendt – håber på hjælp fra vegetarer
De færreste danskere kender tempeh, der kan laves med ærter, hestebønner eller korn. Forsker Margit Aaslyng håber på hjælp fra ...
Bonnesen: Landbrugets klimaregnskaber står og flimrer på skærmen
Venstres landbrugsordfører Erling Bonnesen har brug for faglige input, før han for alvor kan tage stilling til, hvordan landbrugets klimaregnskaber skal ...
Fem kvindelige bønder savner kvindeligt selskab i hverdagen
”De kvindelige bønder” hedder en ny forening. De ni kvinder, der står bag initiativet vil gerne opsøge og samle kvinder ...