Farmbrella vil samle landbrugets elite og hvirvle op i hele sektoren

Farmbrella vil samle landbrugets elite og hvirvle op i hele agrosektoren

Farmbrella Christina Yding Hahn Elgaard
Christina Yding Hahn Elgaard. Foto: Kristian Brasen for Farmbrella

Farmbrella vil sammen med Verdens Bedste Fødevarer hvirvle op i agrosektoren, sætte de rigtige folk sammen, og udvikle fremtidens fødevareproduktion.

Af Christina Yding Hahn Elgaard, adm. dir. i Farmbrella

Tilmeld gratis nyhedsbrev!

I løbet af få måneder har mere end 500 brugere oprettet en profil på landbrugets digitale vidensnetværk Farmbrella.  Vores vision er at udvikle og øge viden på højeste niveau i agro-klyngen. Det er nemlig en akut udfordring, at der bliver færre og færre kvalificerede profiler i dansk landbrug.

Vores mål er derfor ganske enkelt at samle eliten i dansk landbrug og skabe nye netværk, der kan udvikle og inspirere. Og som kan tiltrække de største kapaciteter fra de danske agro-virksomheder og finanssektoren.

Dansk landbrug har en førende position i verden. Det skyldes de mennesker, der arbejder i og for erhvervet. Med Farmbrella bliver det muligt for de forskellige aktører at finde frem til lige præcis de personer, der kan medvirke til at udvikle den danske førerposition. Vi har skabt et digitalt vidensnetværk, der har været en stor efterspørgsel efter, og nu skal Farmbrella udbygges og udvikles med brugernes input.

Den store opbakning og interesse for at styrke bestyrelseskompetencerne blandt Farmbrellas brugere har ført til, at vi i november måned afholdt Farmbrellas første webinar i vores bestyrelses-forløb. Inden afslutningen af 2020 har vi oprettet en bestyrelsesdatabase, hvor landbrug, banker og andre landbrugsrelaterede brancher kan finde den bedste kandidat med de rette kompetencer.

Men det er kun begyndelsen.

Næste skridt bliver et investeringsnetværk. Så arbejder du med aktuelle vækstplaner, så er det nu, du skal oprette en profil og fintune dit salgs-pitch. Ved du ikke hvordan, så kan du lære det via Farmbrellas onlineforløb.

Netværk for direktører

Verdens Bedste Fødevarer favner bredt. Den store styrke i fællesskabet her, er, at fødevareklyngen har fundet en fælles platform, hvor både den fremadstormende ag-tech-producent, gårdbutikken med fokus på lokale styrker og virksomheder med masser af hyldemeter i supermarkederne kan tage del i debatten og medvirke til at forme fremtidens fødevareproduktion – og debatten om den – i Danmark.

Det samarbejde – og det kommunikations-netværk – vil Farmbrella gerne være en del af. Og vi glæder os til sammen med Verdens Bedste Fødevarers medlemmer at samle danskerne om en visionær og bæredygtig fødevareproduktion. En produktion, der tager udgangspunkt i efterspørgslen i markedet, som indrettes klima-ansvarligt, og som kan sikre, at også rejsen fra marken til køkkenbordet sker med fokus på cirkulære processer. Vi vil arbejde for, at sundhed, fødevaresikkerhed og en sund økonomi hos producenterne tænkes ind i fremtidens bæredygtige fødevareprocesser.

Men hvor Verdens Bedste Fødevarer er stolte af sit ophav blandt græsrødderne, så er Farmbrellas styrke, at vi har skabt et netværk på direktionsgangen i den danske agro-sektor. Det er ret unik med et så stærkt netværk med de største profiler samlet et sted. Tror du os ikke, så klik her og se, om ikke der er mindst én profil, du kan få gavn af i dit eget professionelle netværk.

Vi har lavet et samarbejde imellem Farmbrella og Verdens Bedste Fødevarer, fordi vi vil støtte hinandens forretninger, og vi tror på, at jo flere vi samler os omkring fødevaresektorens agendaer, jo stærkere står vi.

Udvikler fødevarevirksomheder

Verdens Bedste Fødevarer er en platform og et fællesskab, hvor der er mulighed for at komme bredt ud med budskaber til folk, der følger med i alt med relation til landbrug og fødevarer. Farmbrella er et forretningsmæssigt netværk, hvor vi arbejder målrettet med strategi og virksomhedens udvikling, samtidig med at vi faciliterer både fysiske og digitale netværk imellem profilerne i agro-sektoren.

Hvis vi skal udvikle de danske fødevarevirksomheder, så skal vi have sat de rigtige bestyrelseshold. Ved at blive en del af agro-sektorens nye bestyrelsesdatabase kan du vise dig selv og sine kompetencer frem, så du kan hjælpe andre virksomheder med at blive endnu bedre, samtidig med at du kan blive tanket op med ny viden og få et stærkere netværk.

Sammen med Verdens Bedste Fødevarer vil vi hvirvle op i hele agro-sektoren, så vi kan få sat de rigtige folk sammen, og på den måde medvirke til at forme fremtidens fødevareproduktion i Danmark.

Du kan blive en del af Farmbrellas netværk ved at oprette en gratis profil på www.farmbrella.dk.

Vi tilbyder også firmaprofiler, hvor du kan synliggøre din virksomhed overfor beslutningstagerne i den danske agro-sektor.

Har du lyst til at tage hånd om din egen og andres udvikling, så har vi webinarer, hvor vi i et fortroligt rum mødes og sparrer omkring lige præcis det, du interesserer dig for i forhold til din virksomhed.

Bliv medlem

Farmbrella er medlem i Verdens Bedste Fødevarer. Vi tror på, at danskerne vil støtte massivt op om danske landmænd. Derfor håber vi, du også vil blive medlem i Verdens Bedste Fødevarer

Medlemskaber for 1 år
Studerende og pensionister 150 kr
Private 300 kr
Virksomheder 5000 kr.
Iværksættervirksomheder (under fem år) 500 kr.
Unge under 18 år – Gratis

Meld dig til her: Tilmelding

(Visited 67 times, 1 visits today)

Del artikel