Andelsselskaber bør invitere Steffen Andersen

Griseproducent: Gid alle andelsselskaber vil invitere Steffen

Griseproducent Villads Sørensen opfordrer samtlige andelsselskaber til at invitere – og lytte til – VBF formand Steffen Andersen.

Af Villads Sørensen, griseproducent på Taagemarksgaard (medlem i VBF).

Tilmeld gratis nyhedsbrev!

Villads Sørensen
Villads Sørensen er griseproducent ved Roskilde og medlem i VBF.

Jeg var til møde i Roskilde Dyrskue onsdag aften, hvor vi havde samlet frivillige, nuværende griseproducenter og nogle tidligere, som alle gerne stiller op for vores erhverv. I dette tilfælde på Dyrskuets stand med grise, hvor vi formidler viden om griseproduktion i vores landbrug.

Vi mødes altid inden dyrskuet og får en snak om årets udstilling og har en ekstern foredragsholder til at tale om formidling.

Det var rigtig godt med Steffen, som kunne fortælle om sit syn på landbrugets måde at formidle på. Hans gejst om at formidle, hvor høj kvalitet vi har på vores danske fødevarer, kunne vi vist alle genkende i os selv, idet vi også er utroligt stolte af vores erhverv. Derfor giver vi også gerne vores viden videre til forbrugerne, som vi blandt andet gør det på Roskilde Dyrskue.

Inviter Steffen

Steffen fortalte med stor entusiasme om, hvordan vi alle skal være stolte af det, vi laver. Og tilskynde aftagerne af vores grise til at uddanne deres sælgere, så de kender til fagligheden bag vores produktion.
Det er helt rigtigt set. Jeg har selv mange gange siddet til et af vores andelshaver møder og været rigtig glad over den entusiasme, som vi landmænd har, mens jeg ikke føler mig helt sikker på, at samme viden om produkt og produktion er til stede alle steder i vores virksomheder.
Jeg håber, Steffen bliver inviteret ud til samtlige af vores andelsvirksomheder og får lejlighed til at give sin energi og viden videre til dem, vi har ansat til at sælge vores varer.

Du kan booke Steffen Andersen ved at skrive mail til steffen.andersen3@gmail.com

Kontakt og hør mere om kurser

Verdens Bedste Fødevarer vil i den kommende tid kommunikere yderligere om kurser, der kan hjælpe fødevareproducenter i alle dele af fødevarekøden med at kommercialisere de bæredygtighedstiltag, de gør.

For yderligere information kan du kontakte:

Henriette Horn Laustsen: HHL@foodvalue.dk

Carsten Lass: Attitude2perform@gmail.com

Steffen Andersen: steffen.andersen3@gmail.com, 33969301

Skal vi fortælle din gode historie?

Verdens Bedste Fødevarer tilbyder hjælp til at få fortalt de mange gode historier om danske fødevareproducenters anstrengelser for at gøre ting bedre for: Miljø, klima, natur, dyrevelfærd og arbejdsmiljø.

Læs mere om tilbuddet her: “Skal vi hjælpe med at fortælle din gode fødevarehistorie?

Bliv medlem

I Verdens Bedste Fødevarer tror vi på, at danskerne vil støtte massivt op om danske kvalitetsfødevarer. Ligesom vi støtter op om et bæredygtigt og velfungerende fødevareerhverv. Derfor håber vi, du også vil blive medlem i Verdens Bedste Fødevarer

Medlemskaber for 1 år
Studerende og pensionister 150 kr
Private 300 kr
Mindre virksomheder 1000 kr.
Større virksomheder 5000 kr.
Iværksættervirksomheder (under fem år) 500 kr.
Unge under 18 år – Gratis

Meld dig til her: Tilmelding

(Visited 328 times, 2 visits today)

Del artikel