Det er 100 % sikkert, at dansk fødevareproduktion når i mål med alle mål for bæredygtighed. Ellers går direktørers bonusordning ...
Mejeriforeningen udbyder fra 2024 en fælles klimamodel for at opgøre og dokumentere klima-arbejdet på gårdene. Det er et supplement til ...
Det er urimeligt at lade klimahensyn stå i vejen for, at vores ældre får lov at spise den mad, de ...
Der bruges alt for mange midler på at lede efter ufarlige pesticidrester i drikkevand, mens farligere ting går under radaren, ...
Fødevarer har tabt konkurrencen med thailandsrejser, møbler, elektronik og bolig. VBF formand Steffen Andersen viser, hvordan branchen vinder kampen. Af ...
Ægproducent Henrik Pihl Winterø var blandt de første, der meldte sig ind i foreningen Verdens Bedste Fødevarer. Nu har ...
Hvor mange sælgere har mon succes med at fortælle deres kunder, at de skal stikke piben ind og købe de ...
Akvakulturvirksomheden Musholm ærgrer sig over udmelding om danske havbrug fra miljøminister Lea Wermelin. Kvælstof fra havbrug udgør minimal del af ...
Hvad ved bønder om agurkesalat, skrev jeg den anden dag i et blogindlæg om økologisk versus konventionel fødevareproduktion. I en ...
11. generations gårdejer Christian Nydam Jensen får 600 gram ekstra pattegris større ved fravænning med hjælp fra ekstruderet hørfrø. Af ...
Vi har ikke klikrater som Ekstra Bladet. Men vi når et professionelt og dedikeret publikum.
Med annoncer hjælper du vores arbejde og formål, og du når et voksende antal af de mennesker, der skaber fremtiden.
Siden ejes og drives af foreningen Verdens Bedste Fødevarer og VBF Medier. Med mindre andet er angivet er indholdet på siden beskyttet af loven om ophavsret.Vi sætter til gengæld pris på omtale, og du er meget velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker at gengive materiale efter god citatskik og med link til os.
© 2022