“Viden sikrer os god mad” – professor Klaus Grunert er nyt medlem
Professor Klaus Grunert har meldt sig ind i Verdens Bedste Fødevarer, som arbejder for at få danskerne til at ...
Verdens Rigeste bliver til Verdens Bedste
En enstemmig bestyrelse har vedtaget at ændre navn på foreningen ”Verdens Rigeste Landmænd” til ”Verdens Bedste Fødevarer”. Det sker efter ...
Økologisk og konventionel landmand slutter sig til Verdens Bedste
Økologisk og konventionel landmand Michael Nielsens produktion bliver ofte fremhævet og vist frem for politikere og udlændinge, der skal se, ...
Treretters menu i løvens hule – uden løve
Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister og Verdens Bedste Fødevarer serverede torsdag 2. november forret, hovedret og dessert, da cavlingprisvinder Lars Nørgaard ...
Var #gyllegate en Cavling værdig?
Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister og Verdens Bedste Fødevarer inviterer til debat om #gyllegate med cavlingprisvinder og journalist ved Berlingske Tidende ...
Når ko og landmand går økovejen
Gæsteindlæg af Yke W. Kloppenburg-Oosterwoud – udgivet første gang hos Dyreetisk Råd På Vorgård er markerne nu blevet økomarker. Vores ...
Verdens Bedste på inspirationstur i Baskerlandet
Verdens Bedste Fødevarer var med da ti nominerede til ”Basque Culinary World Prize” blev præsenteret i Baskerlandet. Nu er vinderen ...
Overdreven frygt for pesticider i drikkevandet
Landbrug er pr definition naturødelæggende. Men overdreven frygt for pesticider i drikkevandet kanaliserer måske ressourcer væk fra større grundvands- og ...
Ingen behøver sulte – hvis de får dansk hjælp
Af Professor Jørgen E. Olesen, Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, medlem af Verdens Bedste Fødevarer. En stor del af landbruget ...
Louise Dolmer ny formand i Verdens Bedste Fødevarer
Louise Dolmer, direktør for Landmad, blev formand for foreningen Verdens Bedste Fødevarer ved generalforsamling 23. maj i Odense. Efter valget ...
mest populære
6 gram tang = vitaminer som i 600 gram grøntsager
Bare 6 gram tang i daglig kost giver vitaminer svarende til 600 gram grøntsager. Pure Algae har udviklet Danmarks første ...
I 2021 viser vi Greenpeace, hvad grøn dansk fødevareproduktion betyder
Greenpeace og andre NGO’er vil gøre verden grønnere ved at skære i dansk fødevareproduktion. I Verdens Bedste Fødevarer Fødevarer foretrækker ...
Ung landmand: Vi skal ikke sælge os selv som verdensmestre
Jakob Jonsson er vokset op i Nordsjælland sammen med landbrugets kritiske kunder. Han mener ikke, at dansk landbrug skal sælge ...
Hos Ole Mathiasen har grisene krølle på halen
Antonius-grisene hos Ole Mathiasen har krølle på halen fra de bliver født, til de bliver slagtet. Ole er desuden klar ...
Færre døde pattegrise er ren fortjeneste mener erfaren landmand og rådgiver
Færre døde pattegrise er et af målene for Karina Mikkelsen. Hun bruger sine 23 års erfaring som landmand som nystartet ...