Resistent ukrudt Pesticiddebat

Resistent ukrudt – hvad gør vi ved det?

Landbruget står overfor en kæmpe udfordring med resistent ukrudt – hvad gør vi ved det? Kom med til gratis temadag om integreret plantebeskyttelse (IPM).

Af Felix Stark, stifter og talsmand i Verdens Bedste Fødevarer

Tilmeld gratis nyhedsbrev!

Paul Neve
Paul Neve, Professor, Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet, er blandt oplægsholderne på dagen.

Dansk Planteværn inviterer sammen med SEGES og Verdens Bedste Fødevarer til en spændende dag med information, inspiration og netværk omkring principperne for integreret plantebeskyttelse (IPM), som kan være med til at afhjælpe landbrugets stigende udfordring med resistens, herunder resistent græsukrudt.

– Jeg ser frem til at høre indlæg om de stigende problemer med resistent ukrudt og løsningsmuligheder fra både Danmark og England. Jeg takker mange gange for, at Dansk Planteværn har inviteret os til at deltage i arrangementet, som virkelig griber fat i et problem, der skal tages hånd om på verdensplan, siger Felix Stark, der vil moderere på dagen.

Arrangementet foregår den 29 september 2021 fra klokken 10 på Ryegaard Gods  ved Holbæk og er målrettet landmænd og konsulenter. Det er gratis at deltage og alle med interesse for emnet kan læse mere om dagen og se programmer på Dansk Planteværns Hjemmeside. Herfra er der også link direkte til tilmeldingssiden.

 

Skal vi fortælle din gode historie?

Verdens Bedste Fødevarer tilbyder hjælp til at få fortalt de mange gode historier om danske fødevareproducenters anstrengelser for at gøre ting bedre for: Miljø, klima, natur, dyrevelfærd og arbejdsmiljø.

Læs mere om tilbuddet her: “Skal vi hjælpe med at fortælle din gode fødevarehistorie?

Bliv medlem

I Verdens Bedste Fødevarer tror vi på, at danskerne vil støtte massivt op om danske kvalitetsfødevarer. Ligesom vi støtter op om et bæredygtigt og velfungerende fødevareerhverv. Derfor håber vi, du også vil blive medlem i Verdens Bedste Fødevarer

Medlemskaber for 1 år
Studerende og pensionister 150 kr
Private 300 kr
Mindre virksomheder 1000 kr.
Større virksomheder 5000 kr.
Iværksættervirksomheder (under fem år) 500 kr.
Unge under 18 år – Gratis

Meld dig til her: Tilmelding

(Visited 51 times, 1 visits today)

Del artikel