Skrevet den 12. jul 2016

Nyt medlem vil fremme brugen af bakterier i fødevareproduktionen

Seniorforsker Mads Bennedsen er nyt medlem af Verdens Bedste Fødevarer. Han melder sig ind, fordi han har et ønske om at fremme, deltage i og påvirke debatten om produktionen af fødevarer i Danmark. Og ikke mindst fordi han via sin profession og sit arbejde ved, at der er kæmpe potentiale i udvikling og brug af baktterier i fødevareproduktionen.

– Jeg ved, at bakterier kan erstatte antibiotika i svineproduktion. Jeg ved, at tilsætning af bakterier i ensilage til kofoder kan forbedre køernes sundhed. Og jeg ved, at bakterier på afgrøder kan fjerne mange af de giftigste stoffer i produktionen med samme udbytte for landmændene. Via Verdens Rigesste Landmænd kan vi lave fælles projekter, hvor vi kan vise værdien af biologisk beskyttelse til gavnfor både forbrugere og fødevareproducenter, siger Mads Bennedsen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Mads Bennedsen slutter sig til medlemmer som:

Kiselgården – økologisk og biodynamiske grøntsagsvirksomhed 

Klimaforsker Jørgen E. Olesen

Svinebaronen Kim Kjær Knudsen

Forhenværende øko-formand Uffe Bie

Kemigiganternes talerør – Dansk Planteværn

Og en hel masse andre!

Medlemskaber for 1 år
Studerende og pensionister 150 kr
Private 300 kr
Virksomheder 5000 kr.
Iværksættervirksomheder (under fem år) 500 kr.
Unge under 18 år – Gratis

Meld dig til her: Tilmelding

Læs mere om foreningen her: “Om Verdens Bedste Fødevarer

Følg os!