LandboNord har meldt sig ind

LandboNord har meldt sig ind i Verdens Bedste Fødevarer

nordjysk svineproducent
Niels Vestergaard Salling, formand for LandboNord, der er nyt medlem i VBF 

Landbonord har meldt sig ind i Verdens Bedste Fødevarer for at anerkende behovet for et medie, der oplyser og gør os klogere.

Af Niels Vestergaard Salling, formand i LandboNord 

Tilmeld gratis nyhedsbrev!

I Landbonord arbejdes der hver dag for at forbedre vilkårene for vores medlemmer. Det gør vi igennem vores deltagelse i den nyhedsstrøm der dagligt rammer familien Danmark.

Vi vil gerne være med til at sætte dagsordenen og bruge alle former for medier til at fortælle historier fra det nordjyske erhverv.

I medierne kan debatten nemt ende med at blive meget polariseret, hvor man samles med ligesindede med samme synspunkter for at blive bekræftet i eget verdensbillede. Alle er ude efter vores opmærksomhed, og der flyder en uendelig strøm af nyheder, hvor nogle er sande og andre er fake news, hvilket kan være svært at navigere og sortere i.

Læs også: Landboforening opfordrer: Sæt tal på jeres bæredygtighed

Kloge løsninger kræver sammenhold

Landbonord har igennem længere tid fulgt Verdens bedste fødevarer, som på sin helt egen kvalificerede måde formår at placere sig midt i debatten og samle begge sider af sagen på en oplysende måde uden at dømme eller tage parti.

De forsøger at være konstruktive og komme med løsninger, og det vil vi i Landbonord gerne anerkende, da der som aldrig før, lige nu er brug for et medie, der kan oplyse, gøre os klogere og komme med forslag til, hvordan vi kan løse problemer.

Vi har som land brug for at finde de kloge løsninger på vores problemer, og det lykkes bedst, hvis vi står sammen.

Læs også: Københavner: Landmænd burde være sure på deres organisationer

Skal vi fortælle din gode historie?

Verdens Bedste Fødevarer tilbyder hjælp til at få fortalt de mange gode historier om danske fødevareproducenters anstrengelser for at gøre ting bedre for: Miljø, klima, natur, dyrevelfærd og arbejdsmiljø.

Læs mere om tilbuddet her: “Skal vi hjælpe med at fortælle din gode fødevarehistorie?

Bliv medlem

I Verdens Bedste Fødevarer tror vi på, at danskerne vil støtte massivt op om danske kvalitetsfødevarer. Ligesom vi støtter op om et bæredygtigt og velfungerende fødevareerhverv. Derfor håber vi, du også vil blive medlem i Verdens Bedste Fødevarer

Medlemskaber for 1 år
Studerende og pensionister 150 kr
Private 300 kr
Mindre virksomheder 1000 kr.
Større virksomheder 5000 kr.
Iværksættervirksomheder (under fem år) 500 kr.
Unge under 18 år – Gratis

Meld dig til her: Tilmelding

(Visited 81 times, 1 visits today)

Del artikel