Ok. Vi starter med en indrømmelse: Vores nyhedsbrev har været længere tid undervejs, end vi kunne have drømt om. Vi skal ikke kede jer med alle detaljerne. Men blot konstatere, at der er mange ender, der gerne skal gå op, når man lancerer sådan et.
Det vigtigste, der har stået i vejen, er vores medlemssystem. Vi har længe drømt om at få et system, der kan håndtere, at vi har både virksomhedsmedlemmer, gratismedlemmer og private. Og ikke mindst et system, der kan hjælpe os med at holde styr på, hvem der egentlig er medlemmer og hvornår de har betalt.
Det har vi fået nu. Og da det samtidig ligger sådan, at vi af samme årsager ikke har rykket vores eksisterende medlemmer i ørerne for at bede dem forny deres medlemskab, opfordrer vi nu til, at både nye og gamle medlemmer melder sig til og betaler kontingent via det nye medlemssystem.
Gennem det nye system bliver I automatisk opkrævet kontingent, når betalingen er et år gammel.
Det nye system har også den fordel, at man med et medlemskab også får nyhedsbrevet (med mindre man fravælger det), hvor vi selvfølgelig løbende vil holde jer opdateret med informationer om kommende arrangementer og nyheder om Verdens Bedste Fødevarer, vores medlemmer og andre gode sager.
Det er ikke noget, vi anbefaler, men man kan også få nyhedsbrevet uden at være medlem:
Tilmeld verdens bedste nyhedsbrev!
Sig til, når vi bøffer i det
Men med alt nyt er det i reglen sådan, at der kan forbedres ting. Det håber vi, I vil være med til at hjælpe os med at gøre. Så når I støder på fejl og mangler eller bare savner noget fra os, håber vi, I vil være så venlige at skrive til https://verdensbedstefodevarer.dk/wp-content/uploads/2019/02/farvede-gulerodder-scaled-11.jpgark@verdensbedstefodevarer.dk eller ringe til ham på 61202706. Vi lover ikke, at træerne vokser ind i himlen, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig en bedre oplevelse.
Det vil samtidig være en kæmpe hjælp for os, hvis I vil være med til at hjælpe os med at udbrede kendskabet til Verdens Bedste Fødevarer til jeres venner, familie og bekendtskabskreds. Vores formål kan kun lykkes, hvis gode kræfter står sammen om det.
Og så når vi til en anden god nyhed. Vi har nemlig gået og puttet lidt med en, synes vi selv, helt fantastisk ny video om, hvad foreningen egentlig vil. Den er sat ind herunder og har også ligget på vores forside i et godt stykke tid. Vi skylder stor tak til fotograf Tom McKenzie, der har fartet land og rige rundt for at få billeder i hus. Og sågar har udstået 14 timers søsyge i selskab med fiskere fra Gilleleje, som Danmarks Fiskeriforening har sat os i kontakt med.
De gode nyheder fortsætter under videoen.
Hvad skal vi ellers fortælle?
Der er naturligvis meget mere at fortælle. Vigtigst er, at vi er på vej med en dato for vores generalforsamling, som vi håber, rigtig mange vil komme til. Men det laver vi et selvstændigt nyhedsbrev om, når vi er så vidt.
Og så kan vi jo passende slutte af med at fortælle, at vi har fået mange nye gode medlemmer det sidste års tid. Det er ikke dem alle, vi har fået fortalt om på bloggen, men her er links til nogle af de blogindlæg, vi har fået hjem. Der kommer meget mere af den slags det kommende år.
Rikke Pape Thomsen, selvstændig projektleder og kommunikatør: Gid Madens Folkemøde bliver et tilløbsstykke i mange år endnu
Lotte Malene Ruby: Københavner: Landmænd burde være sure på deres organisationer
Jesper Fredslund Davidsen, driftsleder på Sandgaarden: “Vi landmænd ønsker en bedre verden nøjagtig som alle andre”
Bekymrede dyrlæger i Abildgaardkredsen: Er vi klar, hvis Afrikansk Svinepest rammer Danmark
Mette Cristine Schou Frandsen, cand.scient. i biologi med en ph.d.-grad i miljøbiologi: Grumme historier om opdrætsfisk er i vid udstrækning fortid
Medarbejdere i BASF: BASF betaler medlemskab for medarbejdere
Der er flere endnu, og der er, som skrevet står, flere på vej. Men vi har brug for mange endnu, hvis vi skal lykkes. Derfor håber vi, du vil overveje selv at blive medlem og vise os til dine venner og dem du kender.
Her kan du blive medlem
Og her kan du