Vi kunne sælge danske fødevarer til dobbelt pris, hvis vi selv reelt forstod og udnyttede den høje dansk fødevarekvalitet. Af ...
”Livsstilslandmænd” er blevet kernekunder for Erik Dalsro Jørgensen, for der bliver stadig længere mellem fuldtidslandmændene i Land & Fritid, nyt ...
Danske forbrugere bør kunne vælge flere produkter af den 150 år gamle Rød Dansk Malkerace. Den er både sund, god ...
Alle i fødevarebranchen bærer ansvaret for at dække forbrugernes behov for landbrugsprodukter. Omvendt skal forbrugerne løfte deres del. For ingen ...
Det var en faktuelt forkert påstand, da professor Stiig Markager på Naturmødet udtalte, at dansk akvakultur bidrager til fældning af ...
Manglende standarder for klimamålinger skaber et uoverskueligt og vildtvoksende marked for kvoter, certificering og meget mere, mener Holger Nehmdahl, adm. ...
Flere opdrættede fisk og skaldyr kan bidrage til grøn omstilling af fødevareområdet og skabe nye arbejdspladser i land- og kystdistrikter. ...
I går stjal jeg mig til gratis kaffe og kage ved Hillerød Venstreforenings vælgermøde om vandplaner. Fødevareordfører Henrik Høegh (V) ...
Mit navn er Anne Sofie Vestergaard Poulsen – jeg er 21 år, VU’er og til dagligt studerende i Aalborg. Jeg ...
Landbrugets produktion er skruet helt forkert sammen, erkender Landbrug & Fødevares formand Martin Merrild, der vil lægge hele dynen om. ...