Skrevet den 25. apr 2013

Kan svineslagtninger trække turister til København?

Når nu vi en gang er blevet mange nok til, at det giver mening at indføre Verdens rigeste Landmænds kongstanke, som er, at vi skal have mulighed for at give et par kroner til forskning i bedre fødevarer med større hensyn til klima, miljø, dyrevelfærd, arbejdsmiljø, og hvad man ellers kan komme i tanke om af mulige forbedringer, så synes jeg, at vi som noget af det første skal bygge os et hus i hjertet af København. Det skal være et stort hus, og det skal være fyldt med mad.

Torvehallerne er fine. Men det kan gøres bedre!
Torvehallerne er fine. Men det kan gøres bedre!

Så tænker du nok, at det har vi jo Torvehallerne til, og det er sandt, at man kan få meget god mad der. Men det er ikke tanken med mit hus, at man kun skal kunne finde gourmetmad. Tanken med mit hus er derimod, at man skal kunne opleve dansk fødevareproduktion fra jord til bord, og at det skal indeholde forskningsfaciliteter. Jeg så gerne, at man havde en stald med den danske malkeko, og et mejeri tilknyttet. Et svineslagteri, så man kunne se, hvordan kød bliver til. Et gartneri med tomater, agurker, blomster, og hvad der ellers bliver lavet af den slags. Og let tilgængelige tekster, der giver information om dansk fødevareproduktion, som skoleelever og andre kunne blive klogere. Og som turister kunne fornøje sig med i en pause mellem Den lille havfrue og Christania. Jeg tror på, at et kæmpe madhus finansieret af det danske folk kunne blive en massiv turisattraktion! Hvis du også tror på det, er det en god ide at synes godt om http://verdensbedstefodevarer.dk og få dine venner til at gøre det samme!

Læs hvordan visammen skaber http://verdensbedstefodevarer.dk.

Følg os!