Mandler fra Afghanistan

kr.39.00

Afghanistan er kendt for de unikke mandler af høj kvalitet. Vi har tre forskellige afghanske mandler

  • Shakhurbai mandler, Ristede og let saltede i 30 g, 100 g og 1 kg.  De har en sød og nøddeagtig smag og højt proteinindhold. Er perfekte til snacks eller mad.
  • Gurbandi mandler. Rå i 100 g eller 1 kg. De unikke mandler har en sødlig smag og lys farve. De vokser naturligt i den centrale del af Afghanistan. Brug dem til salater, desserter, i müesli eller blot som snacks.
  • Satarbai mandler, rå i skaller. Det er Afghanistans helt særlige og højt værdsatte mandler. De har unikke bløde skaller, der kan knækkes i hånden eller med en nøddeknækker. Ideelle til snacks. Kan afskalles og spires til mandeltræer.
    Se og hør den stærke historie og hyldest til Gurbandi mandlerne fra Abdulrab Qasimi, afghansk flygtning fra Ghorband, der i 2001 kom til Danmark.

Ziba Foods producerer nødder og tørrede frugter, der er næringsrige, bæredygtigt dyrkede og socialt-ansvarlige.

Virksomheden arbejder direkte med mindre landbrug og andelsforeninger i Afghanistan og køber produkter af den højeste kvalitet. Mange nødder og tørrede frugter kommer fra træer der gror vildt i naturen. De sorteres i hånden og lever op til de højeste fødevarestandarder.

Se alt om mandler fra Afghanistan herunder ingredienser, analyser og due-diligence i warfair world.

(Visited 177 times, 1 visits today)