kr.36.00
Gule ingrid ærter (1 kg) er dyrket på markerne omkring Østagergård på Midtsjælland og pakket på gårdens eget mølleri.
Gule ærter er nok noget, som mange forbinder med et gammeldags og traditionelt cuisine f.eks. når de indgår i en fyldig supperet af samme navn med grøntsager og rustikt tilbehør. Men der er intet gammeldags over det. Faktisk tror vi på, at gule ærter og bælgfrugter generelt er fremtiden for bedre sundhed og for klimaet, når vi skal skære ned på kød. Bælgfrugter udleder nemlig 50 gange mindre drivhusgasser end kød, men har samtidig et højt indhold af protein og kostfibre.
Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1471 kJ / 352 kcal
Fedt: 2.1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0.4 g
Kulhydrater: 64.0 g
– heraf sukkerarter: 0.0 g
Kostfibre: 7.4 g
Protein: 22.0 g
Salt: 0.06 mg
Nettovægt: 1 kg
Ingredienser: 100% økologiske og demeter-biodynamiske gule ingrid ærter
Om producenten
På Østagergård produceres en hel række økologiske melsorter – både nye og traditionelle sorter. Alt deres mel er mærket med statens økologimærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret og produceret efter både EU’s og de danske regler for økologisk jordbrugsproduktion. Oveni det har Østagergård taget skridtet videre for at kunne garantere et bæredygtigt jordbrug – deres mel er nemlig demeter-biodynamisk. På den måde har de sikret de bedst mulige forhold for at beskytte naturen omkring dem, så du kan gøre det samme.
Vi har ikke klikrater som Ekstra Bladet. Men vi når et professionelt og dedikeret publikum.
Med annoncer hjælper du vores arbejde og formål, og du når et voksende antal af de mennesker, der skaber fremtiden.
Siden ejes og drives af foreningen Verdens Bedste Fødevarer og VBF Medier. Med mindre andet er angivet er indholdet på siden beskyttet af loven om ophavsret.Vi sætter til gengæld pris på omtale, og du er meget velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker at gengive materiale efter god citatskik og med link til os.
© 2022