Mette Cristine Schou Frandsen

Mette Cristine Schou Frandsen

(Visited 38 times, 1 visits today)

One Response

 1. Hej Mette,

  Vi har læst dit indlæg “Perlen i fremtidens system af fødevarer: Muslinger” (https://pov.international/perlerne-i-fremtidens-fodevaresystem-muslinger/), hvorfra vi har din kontaktinformation.

  Min bachelormakker, Oline, og jeg er ved at vælge et emne til vores bachelorprojekt i Kommunikation fra Medie- og Journalisthøjskolen. Hertil har vi overvejet en kampagne, med formål at få danskerne til at “spise flere muslinger” som emnevalg. Muslinger har, som du jo ved, et meget lavt klimaaftryk og nævnes flere steder som ‘fremtidens fødevare’ – men er langt fra en fast del af danskernes spisevaner.

  Vi mener, at der er potentiale i at undersøge, hvordan man kan øge interessen for muslinger i vores madkultur og dermed få danskerne til at spise flere af dem. Vores foreløbige problemformulering lyder således: “Hvordan kan vi gennem en målrettet kommunikationsindsats få danskerne til at spise flere muslinger?”

  Inden vi går videre med dette emnevalg, vil vi sætte pris på din indsigt. Er der grunde til, at der på nuværende tidspunkt, ikke har været en kampagne landsdækkende kampagne med dette formål? Og hvem kunne være en mulig afsender? Vi vil gerne sikre os, at vores valg af emne er relevant og gennemførligt.

  På forhånd tak for din tid og input.

  Mange hilsner
  Oline og Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *